Morsdag

11:21 Edit This 1 Comment »


Idag är det morsdag. Jag blev väckt kl 07:00 av Carl som hade varit vaken en stund och ritat en teckning till Mamma. Han har dessutom skrivit helt själv. Spegelvänt men vad gör väl det?

Åhh vad det värmer i hjärtat.

Det var bara att hoppa ur sängen och göra frukost.

10:52 Edit This 2 Comments »

Kort från sponsringspaketet från Hobby-o-presenter.









10:45 Edit This 1 Comment »

Jag fick ett jätte fint sponsringskit från Hobby-o-presenter igår. Jag hade tänkt fota det innan jag satte händerna i det men glömde naturligtvis bort det i min iver.
Först ut ett post-it-block.


En Lo om vår tossiga hund Blixten MCQueen.

Här har jag skrivit ut kortet på Carl på canvas som jag hittade på Netto för ett par veckor sedan. Det blir en härlig effekt. (syns dock inte så bra här)



En Lo som man lätt kan tro att sommaren 2008 var solig och fin....
Men det var i stort sett bara de dagar vi var på besök ute i skärgården.




Ett kort där jag har gått loss med pearl maker. Jag ÄLSKAR Pearl maker, näst efter Stickles...:-)

Candy

14:26 Edit This 0 Comments »

Motivet har blogg candy kolla här.


Har ni sett vilka fina stämplar dom har?

20:53 Edit This 0 Comments »


Idag har det bara blivit 4 små kort + presenter till tre dagis fröknar.

Skönt att ha fått tillbaks inspiration att skapa igen. Jag var aldrig helt borta men drog ner kraftigt på takten...

Imorgon kanske det kommer ett nytt DT paket från
Hobby-o-presenter som nu har fått upp sin nya webb shop. Åhh vad jag längtar tills brevbäraren kommer. Det får nog bli en lunch scrap imorgon.

MASSOR MED SMÅ KORT

21:14 Edit This 0 Comments »


Ikväll har jag suttit och gjort massor med små kort. Dom skall levereras till Smultronboden imorgon.





21:13 Edit This 1 Comment »















21:19 Edit This 0 Comments »
Oj vad vi har varit duktiga i helgen.
Vi påbörjade projekt, bortgrävning av trädgårdsland i Torsdags. Sågade av hängpilen och slog i Ecoplug. Grävde bort alla blommor. Grannarna blev glada.
Idag (Söndag) har vi grävt bort roten och lagt plattor. Vi hade såna där gamla 50x50 plattor liggande. Jag förstår varför dom inte tillverkas längre.....dom är TUNGA.

Sen åkte J iväg och shoppade en gasol grill som vi sen invigde ikväll. Jag har också grävt för att poolen ska få lite planare underlag, satt ihop poolen och börjat fylla på vatten. Hmm ska nog gå ut och stänga av det innan jag glömmer det.

I fredags var jag och barnen i Stockholm och besökte min syster med familj och mormor.

Sen har jag dessutom hunnit skapa en del i helgen, lite finns här under resten kommer senare.

21:16 Edit This 1 Comment »

Jag kunde inte låta bli att besöka Pysselpassion i Norrköping när jag paserade där häromdagen. Jag behövde inte så mycket.....men lite ny apapper blev det i varje fall. Blev är i dessa Kaisercraft papper med robotar. Konstigt nog har jag inte så många kort som passar killar i min samling.


Jag har också gjort ett gäng kort till Hobby-o-presenter.












Hobby-o-presenter

08:15 Edit This 0 Comments »

Jag har skapat lite till Hobby-o-presenter som nu har fått upp sin nya butik.
3 st vik kort. Jag har tagit ett ark 30x15cm och biglat kanterna vid 7,5 cm och vikit in. Lite roligare att göra ett "annorlunda" kort ibland. Sen har jag använt massor med Javana Pearl Pen - Vit





Nu har den nya butiken öppnat

22:42 Edit This 0 Comments »
Nu äntligen är Hobby-o-presenters nya shop igång. Skynda att fynda!

15:31 Edit This 0 Comments »

Inte nog med att WOW anläggningen har allt i form av pooler, vågmaskiner, waterslide, strand, mat, dryck, glass dom har också mycket underhållning. Vi missade dom två första kvällarnas underhållning men såg i förrgår då dessa akrobater hade en jätte bra show. Igår var det street dance med cykling och rollerblades. Grabbarna var minst sagt faschinerade. Dom här akrobaterna utförde en slags Kung fu dans som gick bra hem hos grabbarna. Det finns också en massa playstation, biljard, bowling, pingis och miniklubb. Idag har grabbarna blivit målade som spöken på miniklubben. Johan och jag passade på att njuta i skuggan vid poolen. Ikväll ska vi på den Italienska restaurangen. Vi fick en extra bords bokning där eftersom Carl blev skadad pga. en anställd smällde upp en dörr på hans fot.


OBS! Killen hänger endast på 5 svärd...Det konstiga var att han fick inga märken av dom......

´Vad är det för dag idag?

16:04 Edit This 0 Comments »

God mat!


Hmm det är nog onsdag. Det är så skönt med semester......


Idag har vi legat vid poolen nästan hela dagen. Vi gjorde ett kort avbrott för att inta lunch nere vid stranden. Vi tror att man har väldigt små portioner på restaurangerna för vår familj åt:


3 pasta med köttfärssås


2 tallrikar pommes


1 toast


1 Hamburgare


2 sallader med ost




Johan och jag stod endast för 4 av dessa rätter. Våra barn tycker OM mat. När vi gick ifrån restaurangen kom barnen på att man kunde få glass på en annan restaurang så dom sprang dit och hämtade 2 glass strutar var......

17:47 Edit This 0 Comments »

Idag har vi shoppat kläder och lite leksaker till barnen. En liten stund har vi varit vid poolen. Carl gick till miniklubben och blev målad som Spindelmannen så har är ganska nöjd med dagen.

Jag har påtalat att det var en anställd som smällde upp dörren på Carls tå så vi har fått lite kompensation i form av spel "coins" och choklad.
Här är en bild på en trött Gustaf från i förrgår kväll.

08:16 Edit This 0 Comments »

Nu är vi i Turiket.

Njuter av sol, bad och god mat. Men jag måste ändå berätta en tråkig nyhet.....

Carl fick en dörr på sin fot igår kväll. Det slutade med transport till sjukhus för att operera bort nageln. Dom ville vänta tills idag och söva honom men jag sa att det går nog med lokalbedövning. Han är ju så oerhört tapper. Bedövningssprutor i tån och sen skar dom bort nageln. Han skrek inte en gång. Nu är det dock 5 dagar kvar i Turkiet utan att han får bada. Han har konstaterat att han kan rita och pyssla istället.


kram på er!

Fotboll

10:01 Edit This 1 Comment »

Gustaf fick följa med ut på planen innan gårdagens fotbolls match.

16:34 Edit This 0 Comments »
Nu kommer den NYA BUTIKEN vilken dag som helstadressen blir samma www.hobby-o-presenter.comoch www.hobby-o-presenter.seÖPPNINGSERBJUDANDE i den NYA BUTIKENFörsta 10 kunder som handlar för minst 300 kr får 30% rabattNästa 10 kunder som handlar för minst 300 kr får 20% rabattNästa 10 kunder som handlar för minst 300 kr får 10% rabatt